Nails & Details SRI

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gislaved och Nails & Details SRI är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Nails & Details SRI är ett av dem. Statusen för Nails & Details SRI är att Bolaget är aktivt.

Nails & Details SRI är ett Enskild firma och skapades 2006-09-19. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där företaget finns i jobbar för att företag som Nails & Details SRI ska trivas.

Nails & Details SRI är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24. I Gislaved så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skönhetsvård, salongverksamhet och produktförsäljning av främst filar, manikyrprodukter såsom nagellacker, remover, krämer och peeling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nails & Details SRI är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24.

Idag är Nails & Details SRI och det finns flera företag som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Nails & Details SRI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-14985.

.

De som är på något sätt har med Nails & Details SRI är Raschke Isaksson, Susan Laila som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nails & Details SRI har 620321-XXXX som sitt organisationsnummer.