CGH:s Åkeri

Jönköpings län

Information

630627-XXXX är organisationsnummer för verksamheten CGH:s Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CGH:s Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gislaved som är den kommunen som CGH:s Åkeri finns i.

CGH:s Åkeri har varit registrerat sedan 1998-06-17 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CGH:s Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

CGH:s Åkeri är och det finns flera verksamheter i Gislaved som också är .

Firmatecknare för CGH:s Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med CGH:s Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0371-31699 eller genom brev på följande adress:

Åkeri - diverse gods.

Det finns olika personer som har en koppling med CGH:s Åkeri och det är Holm, Claes Gunnar som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,