Västbo ordningsvaktsservice

Jönköpings län

Information

Västbo ordningsvaktsservice är ett bolag som finns i Gislaved. I Västbo ordningsvaktsservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Theorin, Anders Mats Harald som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Västbo ordningsvaktsservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Västbo ordningsvaktsservice på telefon 0371-41470.

Bolaget skall bedriva ordningshållning som förordnade ordningsvakter på platser som är tillåtet enligt paragraf två och tre lagen om ordningsvakter. Verksamheten kommer att ge service med personer utan ordningsvaktsförordnande men som är förenligt med verksamheten.

Idag är Västbo ordningsvaktsservice av bolagstypen Enskild firma.

Västbo ordningsvaktsservice är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Gislaved arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Västbo ordningsvaktsservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-22 och Västbo ordningsvaktsservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Västbo ordningsvaktsservice så är det följande:

Västbo ordningsvaktsservice har 661018-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.