Skönhetsbutiken Agnetha Svensson

Jönköpings län

Information

Skönhetsbutiken Agnetha Svensson hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där Skönhetsbutiken Agnetha Svensson finns. I Gislaved så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Skönhetsbutiken Agnetha Svensson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Skönhetsbutiken Agnetha Svensson har haft sedan 2002-02-04. Skönhetsbutiken Agnetha Svensson har funnits sedan och 2002-02-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Skönhetsbutiken Agnetha Svensson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0371-10479.

Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Skönhetsbutiken Agnetha Svensson har idag 711128-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Skönhetsbutiken Agnetha Svensson

Hud och skönhetsvård och därmed förenlig verksamhet. Grossistförsäljning av skönhetsartiklar samt utbildningar i skönhetsvård

I Skönhetsbutiken Agnetha Svensson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Agnetha Elisabeth som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .