Anderstorps Byggnadsförening u p a

Jönköpings län

Information

728500-0027 är organisationsnummer för företaget Anderstorps Byggnadsförening u p a. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anderstorps Byggnadsförening u p a är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Gislaved som är den kommunen som Anderstorps Byggnadsförening u p a finns i.

Anderstorps Byggnadsförening u p a har varit registrerat sedan 1935-03-20 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Anderstorps Byggnadsförening u p a så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Anderstorps Byggnadsförening u p a är och det finns flera bolag i Gislaved som också är .

Firmatecknare för Anderstorps Byggnadsförening u p a är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Vivi Hultén och Jörgen Karlsson, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Anderstorps Byggnadsförening u p a så kan ni göra det på telefon genom 0371-18140 eller genom brev på följande adress:
Allég. 2, 334 33, Anderstorp

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att förvalta och tillhandahålla allmänna samlings- lokaler och att i dessa erbjuda förhyrarna möjlighet att bedriva förenings-, kultur-, bildnings- och nöjesverksamhet. Föreningen kan också i egen regi svara för sådana verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Anderstorps Byggnadsförening u p a och det är Hultén, Doris Vivi Irene som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Mäkinen, Markku Sakari som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Valtersson, Peter Valter Urban som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Valtersson, Thomas Valter Dennis som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillestav, Olof Elis Ingemar som är född 1927 och har titeln SuppleantTottas, Evaggelos som är född 1954 och har titeln Suppleant,