Villstads Bygdegårdsförening u p a

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Villstads Bygdegårdsförening u p a. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Gislaved här finns det många olika Ekonomisk förening. Villstads Bygdegårdsförening u p a tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Gislaved jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Villstads Bygdegårdsförening u p a är momsregistrerat sedan2001-01-16 och har organisationsnummer 728500-1173.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0371-38027 alternativt besöka eller skicka post till Villstads Bygdegårdsförening u p a på följande adress Vickelsberg 10, 333 91, Smålandsstenar.

Villstads Bygdegårdsförening u p a är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Villstads Bygdegårdsförening u p a så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Arvidsson, Bengt Åke Christer som är född 1956 och har titeln Suppleant . Johansson, Yngve Gustaf Hilding som är född 1926 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att förvalta fast egendom i form av skogs- och jordbruksfastighet, jämte byggnader och att mot skälig ersättning, som av styrelsen bestämmes, uthyra lokal m m till föreningar och enskilda.