Fastighetsägare i Gislaved ekonomisk förening

Jönköpings län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Gislaved och Fastighetsägare i Gislaved ekonomisk förening är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Fastighetsägare i Gislaved ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Fastighetsägare i Gislaved ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsägare i Gislaved ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2004-01-16. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där företaget finns i jobbar för att företag som Fastighetsägare i Gislaved ekonomisk förening ska trivas.

I Gislaved så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att * samverkan som aktiv part i centralortsutvecklingen "gislaved i centrum" ekonomisk förening * öka attraktiviteten för samhället och skapa en positiv utveckling för handel- och fastigheter * och driva utvecklingsprojekt i nätverksform. medlemmarna deltager i verksamheten genom att nyttja föreningens tjänster, samt genom aktiv medverkan i föreningens utvecklings- projekt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsägare i Gislaved ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-13.

Idag är Fastighetsägare i Gislaved ekonomisk förening och det finns flera företag som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsägare i Gislaved ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Ola Nils Rudolf -Brundin, Nils Staffan.

De som är på något sätt har med Fastighetsägare i Gislaved ekonomisk förening är Andersson, Ola Nils Rudolf som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Brundin, Nils Staffan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lennart Axel Gunnar som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Guldmyr, Stanley Martin Sven som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Fastighetsägare i Gislaved ekonomisk förening har 769610-3584 som sitt organisationsnummer.