Skumplastboden, Hult & Co, Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Gislaved och Skumplastboden, Hult & Co, Kommanditbolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skumplastboden, Hult & Co, Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Skumplastboden, Hult & Co, Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Skumplastboden, Hult & Co, Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1975-06-06. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skumplastboden, Hult & Co, Kommanditbolag ska trivas.

I Gislaved så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sömnad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skumplastboden, Hult & Co, Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Skumplastboden, Hult & Co, Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Skumplastboden, Hult & Co, Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-12986.

; Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Skumplastboden, Hult & Co, Kommanditbolag är Hult, Kjell Orvar som är född 1938 och har titeln Komplementär, Hult, Maj-Lis Linnea som är född 1938 och har titeln Kommanditdelägare, .

Skumplastboden, Hult & Co, Kommanditbolag har 916415-3141 som sitt organisationsnummer.