Handelsbolaget Anderstorps Fotvårdsklinik

Jönköpings län

Information

Handelsbolaget Anderstorps Fotvårdsklinik är ett företag som finns i Gislaved. I Handelsbolaget Anderstorps Fotvårdsklinik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Bengt Torsten Lars som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Birgit Hillevi som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Anderstorps Fotvårdsklinik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Anderstorps Fotvårdsklinik på telefon 0371-16680.

Fotvård samt försäljning av därtill hörande artiklar.

Idag är Handelsbolaget Anderstorps Fotvårdsklinik av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Anderstorps Fotvårdsklinik är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Gislaved arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Anderstorps Fotvårdsklinik innehar ej F-skattsedel och Handelsbolaget Anderstorps Fotvårdsklinik är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Anderstorps Fotvårdsklinik så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Anderstorps Fotvårdsklinik har 916417-3958 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.