BS Maskinstation Handelsbolag

Jönköpings län

Information

916417-6084 är organisationsnummer för företaget BS Maskinstation Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BS Maskinstation Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Gislaved som är den kommunen som BS Maskinstation Handelsbolag finns i.

BS Maskinstation Handelsbolag har varit registrerat sedan 1981-07-09 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BS Maskinstation Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

BS Maskinstation Handelsbolag är och det finns flera bolag i Gislaved som också är .

Firmatecknare för BS Maskinstation Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med BS Maskinstation Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0371-50653 eller genom brev på följande adress:
Spabo , 330 26, Burseryd

Skogskörning och skogstransporter, samt grävarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med BS Maskinstation Handelsbolag och det är Johansson, Bo Anders som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Johansson, Bo Fredrik som är född 1981 och har titeln Bolagsman,