SePo Handelsbolag

Jönköpings län

Information

SePo Handelsbolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där SePo Handelsbolag finns. I Gislaved så finns det många olika Handelsbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Handelsbolag. SePo Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket SePo Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. SePo Handelsbolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SePo Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Österg. 29, 334 31, Anderstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0371-17352.

Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

SePo Handelsbolag har idag 916703-5048 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för SePo Handelsbolag

Tillverkning av och handel med metall, plast, glas och gummi.

I SePo Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fridström, Lars-Erik Allan som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Jacobson, Eva Margaretha som är född 1938 och har titeln Bolagsman, .