GeHås Trädgårdskonsult Handelsbolag

Jönköpings län

Information

GeHås Trädgårdskonsult Handelsbolag är en verksamhet som finns i Gislaved. I GeHås Trädgårdskonsult Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Egerhall, Leif Gösta som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Tingström, Hans Gert Vilhelm som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med GeHås Trädgårdskonsult Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå GeHås Trädgårdskonsult Handelsbolag på telefon .

Odling och försäljning av fleråriga växter samt konsult inom trädgårdsområdet.

Idag är GeHås Trädgårdskonsult Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

GeHås Trädgårdskonsult Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

GeHås Trädgårdskonsult Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och GeHås Trädgårdskonsult Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GeHås Trädgårdskonsult Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

GeHås Trädgårdskonsult Handelsbolag har 969651-5155 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Jönköpings län.