Eltjänst i Burseryd Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Eltjänst i Burseryd Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Gislaved. Det är nämligen den kommunen som Eltjänst i Burseryd Handelsbolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Eltjänst i Burseryd Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-07-11.

Eltjänst i Burseryd Handelsbolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1998-10-06. Men sedan 1998-01-01 så har Eltjänst i Burseryd Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Radhusgränd 13, 330 26, Burseryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eltjänst i Burseryd Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0371-50195.

Gislaved arbetar för att verksamheter som Eltjänst i Burseryd Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Eltjänst i Burseryd Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Jönköpings län.

Elinstallationer och elservice.

Firmatecknare för Eltjänst i Burseryd Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eltjänst i Burseryd Handelsbolag och det är följande personer, Johansson, Erling Silve som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Johansson, Mona Ingvor Irene som är född 1946 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Eltjänst i Burseryd Handelsbolag är 969653-6102.