Ambulansservice i Anderstorp Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Ambulansservice i Anderstorp Handelsbolag är en verksamhet som finns i Gislaved. I Ambulansservice i Anderstorp Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundberg, Pär Salomon som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Wernvik, Johan Erik Roland som är född 1982 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ambulansservice i Anderstorp Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ambulansservice i Anderstorp Handelsbolag på telefon 070-6498506.

Charterambulans vid framför allt sportsliga evenemang.

Idag är Ambulansservice i Anderstorp Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Ambulansservice i Anderstorp Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ambulansservice i Anderstorp Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-18 och Ambulansservice i Anderstorp Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ambulansservice i Anderstorp Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Ambulansservice i Anderstorp Handelsbolag har 969688-8305 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.