Tekoflex i Anderstorp Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Tekoflex i Anderstorp Handelsbolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där Tekoflex i Anderstorp Handelsbolag finns. I Gislaved så finns det många olika Handelsbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Handelsbolag. Tekoflex i Anderstorp Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Tekoflex i Anderstorp Handelsbolag har haft sedan 2006-06-15. Tekoflex i Anderstorp Handelsbolag har funnits sedan och 2006-06-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tekoflex i Anderstorp Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyg. 8, 334 33, Anderstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3010326.

Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Tekoflex i Anderstorp Handelsbolag har idag 969719-1683 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Tekoflex i Anderstorp Handelsbolag

Design, utveckling, tillverkning och försäljning av sport och fritidsartiklar-produkter och därmed förenlig verksamhet.

I Tekoflex i Anderstorp Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Enocson, Anna Petra Madelen som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Ågren Wattström, Johanna Elisabet som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .