H Brandels Mek & Svets

Jönköpings län

Information

430503-XXXX är organisationsnummer för verksamheten H Brandels Mek & Svets. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H Brandels Mek & Svets är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Gislaved som är den kommunen som H Brandels Mek & Svets finns i.

H Brandels Mek & Svets har varit registrerat sedan 1989-04-06 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för H Brandels Mek & Svets så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

H Brandels Mek & Svets är och det finns flera verksamheter i Gislaved som också är .

Firmatecknare för H Brandels Mek & Svets är följande:

Vill ni komma i kontakt med H Brandels Mek & Svets så kan ni göra det på telefon genom 070-6877129 eller genom brev på följande adress:

Mekanisk verkstad, legotillverkning.

Det finns olika personer som har en koppling med H Brandels Mek & Svets och det är Brandel, Axel Henry som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,