Salong Inga-Lill Eft. Britt Petersson

Jönköpings län

Information

Salong Inga-Lill Eft. Britt Petersson hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där Salong Inga-Lill Eft. Britt Petersson finns. I Gislaved så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Salong Inga-Lill Eft. Britt Petersson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Salong Inga-Lill Eft. Britt Petersson har haft sedan 1999-01-01. Salong Inga-Lill Eft. Britt Petersson har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Salong Inga-Lill Eft. Britt Petersson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0371-30440.

Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Salong Inga-Lill Eft. Britt Petersson har idag 470518-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Salong Inga-Lill Eft. Britt Petersson

Utförande inom hårvård, försäljning av hårprodukter.

I Salong Inga-Lill Eft. Britt Petersson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Britt Christina som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .