Salong Merzelle, Lis-Marie Nilsson

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gislaved och Salong Merzelle, Lis-Marie Nilsson är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Salong Merzelle, Lis-Marie Nilsson är ett av dem. Statusen för Salong Merzelle, Lis-Marie Nilsson är att Bolaget är aktivt.

Salong Merzelle, Lis-Marie Nilsson är ett Enskild firma och skapades 1973-09-24. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Salong Merzelle, Lis-Marie Nilsson ska trivas.

Salong Merzelle, Lis-Marie Nilsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gislaved så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Damfriserings- och handelsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Merzelle, Lis-Marie Nilsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Salong Merzelle, Lis-Marie Nilsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Salong Merzelle, Lis-Marie Nilsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-31434.

.

De som är på något sätt har med Salong Merzelle, Lis-Marie Nilsson är Johansson, Monika Lis-Marie som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Merzelle, Lis-Marie Nilsson har 520330-XXXX som sitt organisationsnummer.