Öjhults Skogstransporter

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gislaved och Öjhults Skogstransporter är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Öjhults Skogstransporter är ett av dem. Statusen för Öjhults Skogstransporter är att Bolaget är aktivt.

Öjhults Skogstransporter är ett Enskild firma och skapades 1981-05-29. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Öjhults Skogstransporter ska trivas.

Öjhults Skogstransporter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gislaved så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Skogstransporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Öjhults Skogstransporter är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Öjhults Skogstransporter och det finns flera verksamheter som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Öjhults Skogstransporter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Öjhults Skogstransporter är Strand, Esa Markku som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Öjhults Skogstransporter har 520614-XXXX som sitt organisationsnummer.