Hans Dolck Verktygsfirma

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Gislaved och Hans Dolck Verktygsfirma är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hans Dolck Verktygsfirma är ett av dem. Statusen för Hans Dolck Verktygsfirma är att Bolaget är aktivt.

Hans Dolck Verktygsfirma är ett Enskild firma och skapades 1981-03-26. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hans Dolck Verktygsfirma ska trivas.

Hans Dolck Verktygsfirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01. I Gislaved så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bearbetning av formverktyg.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hans Dolck Verktygsfirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Hans Dolck Verktygsfirma och det finns flera verksamheter som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Hans Dolck Verktygsfirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-41337.

.

De som är på något sätt har med Hans Dolck Verktygsfirma är Dolk, Hans Karl Svante som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hans Dolck Verktygsfirma har 530629-XXXX som sitt organisationsnummer.