Galleri G Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Galleri G Aktiebolag är ett företag som finns i Gislaved. I Galleri G Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Welandson, Rolf Gösta Sivert som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Welandson, Jonas Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Welandson, Oscar Jonas som är född 1991 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Rut Eva Helena som är född 1941 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Kaj Gunnar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Glimstedt, Lars Erik Mikael som är född 1964 och har titeln RevisorNevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Galleri G Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Galleri G Aktiebolag på telefon 0371-31110.

Bolaget skall bedriva förmedling av och handel med konst i kommission och fast räkning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Galleri G Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Galleri G Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Gislaved arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Galleri G Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Galleri G Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Galleri G Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Galleri G Aktiebolag har 556031-9807 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.