Aktiebolaget B. Åkesson & Co

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Aktiebolaget B. Åkesson & Co. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Gislaved här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget B. Åkesson & Co tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Gislaved jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget B. Åkesson & Co är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556054-6110.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0499-49600 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget B. Åkesson & Co på följande adress Verkstadsg. 8, 383 36, Mönsterås.

Aktiebolaget B. Åkesson & Co är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget B. Åkesson & Co så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , Erlandsson, Kjell Patric som är född 1973 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant , Närhi, Yvonne Marianne som är född 1957 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av cellplast samt därmed förenlig verksamhet.