Hestra Reklam Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Hestra Reklam Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där Hestra Reklam Aktiebolag finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hestra Reklam Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hestra Reklam Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hestra Reklam Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hestra Reklam Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Byv. 6, 330 27, Hestra men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0370-335280.

Gislaved arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hestra Reklam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hestra Reklam Aktiebolag har idag 556056-1812 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Westlund, Kåge Kim Peter är den som för stunden ansvarar för Hestra Reklam Aktiebolag

Bolaget skall bedriva reklamkonsulterande verksamhet samt tillverka och försälja reklamartiklar samt fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Hestra Reklam Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Westlund, Kåge Kim Peter som är född 1962 och har titeln VD, Westlund, Kåge Kim Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Westlund, Björn Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Westlund, Fred Kåge Arne som är född 1941 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Revisor, Carlson, Hans Sven Anders som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .