Vida Packaging AB

Jönköpings län

Information

556057-5259 är organisationsnummer för företaget Vida Packaging AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vida Packaging AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gislaved som är den kommunen som Vida Packaging AB finns i.

Vida Packaging AB har varit registrerat sedan 1952-12-19 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vida Packaging AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Vida Packaging AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gislaved som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vida Packaging AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahl, Karl Vilhelm Santhe -Johansson, Karl Magnus Christer -Jonermark, Claes Ingvar

Vill ni komma i kontakt med Vida Packaging AB så kan ni göra det på telefon genom 0370-339900 eller genom brev på följande adress:
Äspåsv., 330 27, Hestra

Bolaget skall bedriva sågverks- och träförädlingsrörelse, produktion och försäljning av emballage samt produktion av cellulosaflis, sågspån, bark och kutterspån jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vida Packaging AB och det är Jonermark, Claes Ingvar som är född 1964 och har titeln VD, Jonermark, Claes Ingvar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Karl Vilhelm Santhe som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Karl Magnus Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Gilbert som är född 1943 och har titeln Revisor, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,