Industri och Förvaltnings Aktiebolaget Åke Bengtsson

Jönköpings län

Information

I Gislaved finns det ett Aktiebolag som heter Industri och Förvaltnings Aktiebolaget Åke Bengtsson. Det finns flera bolag som liknar Industri och Förvaltnings Aktiebolaget Åke Bengtsson i Jönköpings län. Gislaved är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1960-11-02 så har Industri och Förvaltnings Aktiebolaget Åke Bengtsson varit registrerat. Idag är Industri och Förvaltnings Aktiebolaget Åke Bengtsson Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Industri och Förvaltnings Aktiebolaget Åke Bengtsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Industri och Förvaltnings Aktiebolaget Åke Bengtsson så kan ni göra det på 0371-80170.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter för industri, lager och kontor samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Langenitz, Peter som är född 1943 och har titeln VD, Langenitz, Peter som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Langenitz, Mattias Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Langenitz, Lars Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Leif Olof som är född 1944 och har titeln Revisor, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln RevisorL-Revision som är född och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Industri och Förvaltnings Aktiebolaget Åke Bengtsson har 556074-4103 som sitt organisationsnummer.