Ragnar Eks Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva maskin- och verktygstillverkning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ragnar Eks Mekaniska Verkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gislaved så är Ragnar Eks Mekaniska Verkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Gislaved arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gislaved och i Jönköpings län. Redan 1960-12-16 så skapades Ragnar Eks Mekaniska Verkstad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ragnar Eks Mekaniska Verkstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ragnar Eks Mekaniska Verkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556075-6222 är organisationsnummret för företaget som finns i Gislaved.

Just nu är Ragnar Eks Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Ragnar Eks Mekaniska Verkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0371-20250 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ragnar Eks Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Ek, Kjell Ragnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Mai Gunnel Anette som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Olof som är född 1944 och har titeln Revisor, .