Axjo Plastic Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Axjo Plastic Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där Axjo Plastic Aktiebolag finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Axjo Plastic Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Axjo Plastic Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Axjo Plastic Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Axjo Plastic Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svarvarg. 6, 332 30, Gislaved men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0371-58 67 30.

Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Axjo Plastic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Axjo Plastic Aktiebolag har idag 556161-9346 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Höglind, Thora Inga-Lill Agneta -Nilsson, Jacob Magnus Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Axjo Plastic Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av produkter, företrädesvis inom metall och plast samt äga och förvalta fastigheter och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Axjo Plastic Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Jacob Magnus som är född 1978 och har titeln VD, Nilsson, Jacob Magnus som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglind, Thora Inga-Lill Agneta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Kenndy Hartvig som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Ingvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglind, Jenny Viktoria som är född 1972 och har titeln SuppleantRask, Jan-Peter som är född 1972 och har titeln Suppleant, Malm, Lars Kennerth Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Jacobsson, Alf Gustav som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantRevisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor.