Önnestams Plåt Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Önnestams Plåt Aktiebolag är en verksamhet som finns i Gislaved. I Önnestams Plåt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Önnestam, Håkan Roland Thomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Önnestam, Iris Helena Marianne som är född 1934 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Önnestams Plåt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Önnestams Plåt Aktiebolag på telefon 0371-41330.

Bolaget skall bedriva plåt- och mekanisk verkstad, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Önnestams Plåt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Önnestams Plåt Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Önnestams Plåt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Önnestams Plåt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Önnestams Plåt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Önnestams Plåt Aktiebolag har 556179-3778 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.