Stolab Möbel AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av möbler samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stolab Möbel AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gislaved så är Stolab Möbel AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Gislaved arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Gislaved och i Jönköpings län. Redan 1973-07-19 så skapades Stolab Möbel AB och företaget är har F-skattsedel Stolab Möbel AB har haft det sedan 1994-01-01.

Stolab Möbel AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556182-5224 är organisationsnummret för företaget som finns i Gislaved.

Just nu är Stolab Möbel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Stolab Möbel AB så går det att nå dem via telefon på 0371-33750 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Martinsson, Torsten Göran -Martinsson, Ulla Margareta Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stolab Möbel AB är Johansson, Anders Martin som är född 1979 och har titeln Extern VD, Hageberg, Torleif Stig Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Martinsson, Torsten Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenlund, Margareta Elisabeth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Ulla Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorNevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .