Niltec Trade Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gislaved och Niltec Trade Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Niltec Trade Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Niltec Trade Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Niltec Trade Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1974-10-21. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där bolaget finns i jobbar för att bolag som Niltec Trade Aktiebolag ska trivas.

Niltec Trade Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gislaved så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktions- och agenturverksamhet av träprodukter samt värdepappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Niltec Trade Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Niltec Trade Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Niltec Trade Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0370-335740.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Niltec Trade Aktiebolag är Nilsson, Ulf Sören som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Berit Agneta Elisabet som är född 1965 och har titeln Suppleant, Fälth, Hans Ola som är född 1960 och har titeln Revisor, Ola Fälth Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Niltec Trade Aktiebolag har 556188-3108 som sitt organisationsnummer.