Reftele fastighetförvaltning AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt äga och förvalta aktier och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Reftele fastighetförvaltning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gislaved så är Reftele fastighetförvaltning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Gislaved arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gislaved och i Jönköpings län. Redan 1976-08-19 så skapades Reftele fastighetförvaltning AB och verksamheten är har F-skattsedel Reftele fastighetförvaltning AB har haft det sedan 1994-01-01.

Reftele fastighetförvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556192-9414 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gislaved.

Just nu är Reftele fastighetförvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Reftele fastighetförvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0371-23350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Reftele fastighetförvaltning AB är Sjödell, Mats Åke Thomas som är född 1952 och har titeln VD, Sjödell, Mats Åke Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödell, Christina Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Hans Christer som är född 1970 och har titeln Revisor, Kennethsson, Eva Christina som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.