Byggtjänst i Gislaved Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggtjänst i Gislaved Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gislaved så är Byggtjänst i Gislaved Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Gislaved arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gislaved och i Jönköpings län. Redan 1976-12-28 så skapades Byggtjänst i Gislaved Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Byggtjänst i Gislaved Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556194-5519 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gislaved.

Just nu är Byggtjänst i Gislaved Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Byggtjänst i Gislaved Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0371-17445 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Bror Axel Konrad -Johansson, Agne Ivar Harald

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggtjänst i Gislaved Aktiebolag är Johansson, Agne Ivar Harald som är född 1944 och har titeln VD, Johansson, Agne Ivar Harald som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bror Axel Konrad som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Bryngelv, Kristina Elisabet som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Per Agne Niklas som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Olof som är född 1944 och har titeln RevisorL-Revision som är född och har titeln Revisor, .