Artilux Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Artilux Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Gislaved här finns det många olika Aktiebolag. Artilux Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Gislaved jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Artilux Aktiebolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556210-6459.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0371-588750 alternativt besöka eller skicka post till Artilux Aktiebolag på följande adress V. Götg. 4, 334 32, Anderstorp.

Artilux Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Artilux Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Hurtig, Per Göran Tomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av belysningsarmaturer ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt att äga och förvalta värdepapper.