Barix Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Gislaved finns det ett Aktiebolag som heter Barix Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Barix Aktiebolag i Jönköpings län. Gislaved är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Barix Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1981-11-23 så har Barix Aktiebolag varit registrerat. Idag är Barix Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Barix Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Barix Aktiebolag så kan ni göra det på 0371-31695.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed sammanhängande verksamheter samt handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bengtsson, Kennet Valdemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckäng, Andreas Waldemar som är född 1977 och har titeln Suppleant, Bäckäng, Daniel Waldemar som är född 1980 och har titeln Suppleant, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Barix Aktiebolag har 556213-1515 som sitt organisationsnummer.