AQ Fastighet Tokarp AB

Jönköpings län

Information

AQ Fastighet Tokarp AB är en verksamhet som finns i Gislaved. I AQ Fastighet Tokarp AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Anne Ingrid Marie som är född 1964 och har titeln VD, Eriksson, Anne Ingrid Marie som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Per-Johan Christer som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ernst Erik Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellgren, Claes Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotHansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AQ Fastighet Tokarp AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå AQ Fastighet Tokarp AB på telefon .

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är AQ Fastighet Tokarp AB av bolagstypen Aktiebolag.

AQ Fastighet Tokarp AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Gislaved arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

AQ Fastighet Tokarp AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-18 och AQ Fastighet Tokarp AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AQ Fastighet Tokarp AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

AQ Fastighet Tokarp AB har 556220-0195 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.