Cyklop Teknik Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Cyklop Teknik Aktiebolag är ett bolag som finns i Gislaved. I Cyklop Teknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Bo Lennart som är född 1953 och har titeln VD, Eriksson, Bo Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Poilleux, Jean-Charles Bernard Marie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ursing, Urban som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Urstedt, Mats Johan Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Folke Karl Albert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESKällhed, Sven Olof Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, Gustafsson, Margit Susanne som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Cyklop Teknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Cyklop Teknik Aktiebolag på telefon 0371-50800.

Bolaget skall utveckla, tillverka, marknadsföra och försälja maskinprodukter inom verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Cyklop Teknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Cyklop Teknik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Gislaved arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Cyklop Teknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Cyklop Teknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cyklop Teknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Cyklop Teknik Aktiebolag har 556224-0001 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.