Gustavs Förvaltning i Gislaved Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Gustavs Förvaltning i Gislaved Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gislaved. Det är nämligen den kommunen som Gustavs Förvaltning i Gislaved Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Gustavs Förvaltning i Gislaved Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-03-27.

Gustavs Förvaltning i Gislaved Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1983-11-14. Men sedan 2000-06-01 så har Gustavs Förvaltning i Gislaved Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Borrg. 2, 332 35, Gislaved. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gustavs Förvaltning i Gislaved Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0371-586950.

Gislaved arbetar för att verksamheter som Gustavs Förvaltning i Gislaved Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gustavs Förvaltning i Gislaved Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva aktie- och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gustavs Förvaltning i Gislaved Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gustavs Förvaltning i Gislaved Aktiebolag och det är följande personer, Jacobsen, Börge Bent som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jacobsen, Bent Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsen, Rut Ulla Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ulla Maria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Gustavs Förvaltning i Gislaved Aktiebolag är 556235-5312.