Industriaktiebolaget Hjalmar Johansson

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Industriaktiebolaget Hjalmar Johansson. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Gislaved här finns det många olika Aktiebolag. Industriaktiebolaget Hjalmar Johansson tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Gislaved jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Industriaktiebolaget Hjalmar Johansson är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556245-9296.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0371-588330 alternativt besöka eller skicka post till Industriaktiebolaget Hjalmar Johansson på följande adress Ågatan 46, 334 32, Anderstorp.

Industriaktiebolaget Hjalmar Johansson är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Industriaktiebolaget Hjalmar Johansson så sitter följande personer i styrelsen: , , Hjalmarsson, Sören Per-Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Hjalmarsson, Alexander Anders som är född 1987 och har titeln Suppleant , Hjalmarsson, Andreas Per-Olof som är född 1981 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av produkter av stålrör, tråd, järn och plåt samt därmed förenlig verksamhet.