Reftele Mekaniska Aktiebolag (Tumek)

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gislaved och Reftele Mekaniska Aktiebolag (Tumek) är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Reftele Mekaniska Aktiebolag (Tumek) är ett av dem. Statusen för Reftele Mekaniska Aktiebolag (Tumek) är att Bolaget är aktivt.

Reftele Mekaniska Aktiebolag (Tumek) är ett Aktiebolag och skapades 1984-11-29. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där bolaget finns i jobbar för att bolag som Reftele Mekaniska Aktiebolag (Tumek) ska trivas.

Reftele Mekaniska Aktiebolag (Tumek) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gislaved så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av mekaniska komponenter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Reftele Mekaniska Aktiebolag (Tumek) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Reftele Mekaniska Aktiebolag (Tumek) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Reftele Mekaniska Aktiebolag (Tumek) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-20014.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Reftele Mekaniska Aktiebolag (Tumek) är Ernér, Charles Leo som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ernér, Per Conny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernér, Gull Karli Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Annell, Lars Håkan som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Reftele Mekaniska Aktiebolag (Tumek) har 556250-8233 som sitt organisationsnummer.