Aktiebolaget Tradefelts Cykelaffär

Jönköpings län

Information

Aktiebolaget Tradefelts Cykelaffär hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där Aktiebolaget Tradefelts Cykelaffär finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Tradefelts Cykelaffär tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Tradefelts Cykelaffär har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Tradefelts Cykelaffär har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Tradefelts Cykelaffär så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Storg. 11, 332 30, Gislaved men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0371-511210.

Gislaved arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Tradefelts Cykelaffär Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Tradefelts Cykelaffär har idag 556252-8132 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Tradefelts Cykelaffär

Bolaget skall bedriva försäljning av cyklar, trädgårds- och skogsredskap, samt reparation på desamma.

I Aktiebolaget Tradefelts Cykelaffär så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tradefelt, Keith Lars Bertil som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bo Lennart som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .