ESBE Aktiebolag

Jönköpings län

Information

ESBE Aktiebolag är ett företag som finns i Gislaved. I ESBE Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skogsfors, Per Johan som är född 1964 och har titeln VD, Skogsfors, Per Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Per-Gösta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Arne Sigurd som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Leif Harald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogsfors, Per Christer som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamotSkogsfors, Kaj Olof som är född 1967 och har titeln Suppleant, Engdahl, Stefan Rolf som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med ESBE Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ESBE Aktiebolag på telefon 0371-570000.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av VVS-armatur samt bedriva leasing-verksamhet med maskiner och inventarier eller annan finansiell verksamhet, till maskin-, trä- och plastindustri, dock ej sådan verksamhet som anges i lagen om bankrörelse eller i lagen om kreditaktiebolag, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är ESBE Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

ESBE Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Gislaved arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ESBE Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och ESBE Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ESBE Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Skogsfors, Per Johan

ESBE Aktiebolag har 556269-6319 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.