A B L Tråddetaljer i Anderstorp Aktiebolag

Jönköpings län

Information

A B L Tråddetaljer i Anderstorp Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Gislaved som är den kommunen där A B L Tråddetaljer i Anderstorp Aktiebolag finns. I Gislaved så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. A B L Tråddetaljer i Anderstorp Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket A B L Tråddetaljer i Anderstorp Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. A B L Tråddetaljer i Anderstorp Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till A B L Tråddetaljer i Anderstorp Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverkarg. 50, 334 31, Anderstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0371-18205.

Gislaved arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är A B L Tråddetaljer i Anderstorp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

A B L Tråddetaljer i Anderstorp Aktiebolag har idag 556280-7627 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för A B L Tråddetaljer i Anderstorp Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av tråddetaljer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I A B L Tråddetaljer i Anderstorp Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karhu, Juha Petri som är född 1976 och har titeln VD, Karhu, Juha Petri som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Linné, Anders Knut Ingvar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Josefsson, Bengt Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Leif Olof som är född 1944 och har titeln Huvudansvarigrevisor.