Bäckegårds List Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gislaved och Bäckegårds List Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Bäckegårds List Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bäckegårds List Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bäckegårds List Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-26. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bäckegårds List Aktiebolag ska trivas.

Bäckegårds List Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gislaved så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka träbearbetning och handel med träalster samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bäckegårds List Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Bäckegårds List Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Bäckegårds List Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-50538.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bäckegårds List Aktiebolag är Sveningsson, Anders Karl-Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sveningsson, Marita Ann-Christin som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Bäckegårds List Aktiebolag har 556292-3408 som sitt organisationsnummer.