Fomik Industri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556315-6834 är organisationsnummer för företaget Fomik Industri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fomik Industri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gislaved som är den kommunen som Fomik Industri Aktiebolag finns i.

Fomik Industri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-01-13 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fomik Industri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Fomik Industri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gislaved som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fomik Industri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fomik Industri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0371-15148 eller genom brev på följande adress:
Terrassv. 3, 334 33, Anderstorp

Bolaget skall bedriva legosvetsning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fomik Industri Aktiebolag och det är Forsman, Kenneth Tommy Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Pamela Anna Cecilia som är född 1965 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor,