SM Kalibrering Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gislaved och SM Kalibrering Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SM Kalibrering Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SM Kalibrering Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SM Kalibrering Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-19. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SM Kalibrering Aktiebolag ska trivas.

SM Kalibrering Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gislaved så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra kalibrering av mätdon och utfallsprov- mätning, bedriva försäljning av mätdon och konsulttjänster avseende kvalitetsstyrning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SM Kalibrering Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är SM Kalibrering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med SM Kalibrering Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-32390.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med SM Kalibrering Aktiebolag är Sten, Anette Elisabeth som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Sten, Erland Örjan som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

SM Kalibrering Aktiebolag har 556335-3928 som sitt organisationsnummer.