Aktiebolaget MG-Kiosken

Jönköpings län

Information

Bolaget skall driva kioskrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget MG-Kiosken vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Gislaved så är Aktiebolaget MG-Kiosken ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Gislaved arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Gislaved och i Jönköpings län. Redan 1989-01-02 så skapades Aktiebolaget MG-Kiosken och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget MG-Kiosken har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget MG-Kiosken är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556344-6839 är organisationsnummret för bolaget som finns i Gislaved.

Just nu är Aktiebolaget MG-Kiosken Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget MG-Kiosken så går det att nå dem via telefon på 0371-15970 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget MG-Kiosken är Suvajac, Dragomir som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Suvajac, Marica som är född 1963 och har titeln Suppleant, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor, Axelsson, Lars-Erik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .