Målmarks International Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556348-4673 är organisationsnummer för bolaget Målmarks International Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Målmarks International Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Gislaved som är den kommunen som Målmarks International Aktiebolag finns i.

Målmarks International Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-12 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Målmarks International Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Målmarks International Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Gislaved som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Målmarks International Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Målmarks International Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0371-18880 eller genom brev på följande adress:
Skogsplan 1, 334 32, Anderstorp

Bolaget skall bedriva handel samt tillverkning av produkter i metall och plast ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Målmarks International Aktiebolag och det är Målmark, Sven Gösta Bertil som är född 1940 och har titeln VD, Målmark, Sven Gösta Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Målmark, Eivor Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Svensson, Hans Artur Marcus som är född 1970 och har titeln Revisor, Bergström, Marita Helén som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsgruppen i Värnamo AB som är född och har titeln Revisor