Lövdala Svets Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av svetsade konstruktioner för verkstadindustrin och handel med värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lövdala Svets Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Gislaved så är Lövdala Svets Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Gislaved arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Gislaved och i Jönköpings län. Redan 1989-08-15 så skapades Lövdala Svets Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lövdala Svets Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lövdala Svets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556365-7831 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Gislaved.

Just nu är Lövdala Svets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Lövdala Svets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0371-30682 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lövdala Svets Aktiebolag är Arvidsson, Sven Håkan Östen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Revisor, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .