Färgavbränning Försäljning i Anderstorp Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Färgavbränning Försäljning i Anderstorp Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gislaved. Det är nämligen den kommunen som Färgavbränning Försäljning i Anderstorp Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Färgavbränning Försäljning i Anderstorp Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Färgavbränning Försäljning i Anderstorp Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1990-02-27. Men sedan 1990-01-01 så har Färgavbränning Försäljning i Anderstorp Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Götg. 14, 334 33, Anderstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Färgavbränning Försäljning i Anderstorp Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0371-15280.

Gislaved arbetar för att bolag som Färgavbränning Försäljning i Anderstorp Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Färgavbränning Försäljning i Anderstorp Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva färgavbränning, reparation och underhåll av maskiner inom metallindustribranschen samt utföra bokförings- och redovisningstjänster inom redovisningsbranschen samt idka frigörande dans i terapeutiskt syfte inom kropp- och hälsovård samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Färgavbränning Försäljning i Anderstorp Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Färgavbränning Försäljning i Anderstorp Aktiebolag och det är följande personer, Allard, Bengt Håkan Bror som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Allard, Gunilla Elsa Cristina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Färgavbränning Försäljning i Anderstorp Aktiebolag är 556387-6399.