Almquist Formplast Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Gislaved och Almquist Formplast Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Almquist Formplast Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Almquist Formplast Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Almquist Formplast Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-24. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Gislaved där företaget finns i jobbar för att företag som Almquist Formplast Aktiebolag ska trivas.

Almquist Formplast Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Gislaved så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av plastprodukter, plastverktyg samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Almquist Formplast Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Almquist Formplast Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Gislaved.

Vill man komma i kontakt med Almquist Formplast Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-13215.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Almquist Formplast Aktiebolag är Almqvist, Kurt Henry som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almqvist, Bo Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Almqvist, Kenneth Antero som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Almquist Formplast Aktiebolag har 556407-9621 som sitt organisationsnummer.